Bestill demo
Intro-Hero.jpg
VÅRT PRODUKT

Optimaliser dine kunderelasjoner

EN NY VERDEN FULL AV INFORMASJON
Tenk deg å kunne få tilgang til en digital rapport som gir et detaljert innblikk i alle avdelinger i din virksomhet til enhver tid, akkurat som en mini årsrapport tilpasset av deg og som også viser sanntidsanalyser. I CloudXtract kan du endre måten du ser på dine data. Du kan bruke forskjellige sammenligninger, referanser eller datohenvisninger, avhengig av dine personlige krav og ønsker. Du kan til og med slå sammen økonomiske tall med adferd fra sosiale medier, ved å kombinere dine eksisterende interne datasett med data tilgjengelig fra internett eller andre eksterne datakilder. Jo flere datasett organisasjonen har tilgang til, jo bedre og mer komplekse KPI´er kan bygges. Dette vil føre til enda dypere og bedre innsikt som igjen er grunnlag for gode beslutninger og handlekraft.

Forretningsområder
Avhengig av hvilke datasett som er tilgjengelig i din organisasjon, kan CloudXtract gi innsikt i følgende forretningsområder: Økonomi, Finans, Salg, Markedsføring, Kundetilfredshet, Bedriftsytelse, CRM, C-Suite, Logistikk, HR, Sosiale Medier, Digitale Medier, Prosjektledelse, Samsvar.

iStock-514415992.jpg
iStock-472905734.jpg
SKALERBARHET

Små og mellomstore bedrifter begynner nå å innse fordelene med å implementere tekniske og analytiske rammeverk for å utnytte noe av det potensialet som ligger i Big Data.

Utnyttelse av eksisterende systemer

I motsetning til større organisasjoner, kan små og mellomstore bedrifter raskt og effektivt utnytte sine eksisterende systemer for å skreddersy strategier i forhold til bestemte utfordringer. Det ikke noe krav om å skifte ut eller endre eksisterende systemer, CloudXtract komplementerer bare eksisterende systemer, rutiner og datasett ved å jobbe i parallell. Dette gir en dypere innsikt og lar deg i tillegg utnytte kraften som ligger i nettskyen. CloudXtract kan integreres med de mest brukte programvaresystemer i markedet, enten de bruker lokal lagring eller skybasert lagring.

 

VISUALISERER DATAENE

Basert på tilbakemeldinger fra små og mellomstore bedrifter er våre dashboards allerede satt opp med svært avanserte KPI-er. Hvis du velger en bestemt indikator, får du umiddelbart en oversikt over de viktigste tallene. Om du velger Custom Section har vi inkludert valgfrie eksterne datakilder som vil gi merverdi for våre kunder. CloudXtract kan tilpasses etter dine spesifikke krav.

Mer nøyaktig rapportering

Med så mye data som genereres, vil det være fornuftig å sikre at data-drevne beslutninger kan bidra til å skape vekst. Da er det ikke lengre samme behov for å bruke tid på rapportering basert på manuelle prosesser, fra mange datakilder. CloudXtract lar deg koble til alle dine digitale data og bygge detaljert innsikt fra alle forretningsområder i en rapport eller i et sanntids dashboard. Uansett om det skjer hver time, daglig eller ukentlig, vil denne innsikten automatisk oppdatere seg og gi deg et virtuelt sanntidsbilde av virksomheten din. Du har tilgang uansett om du er hjemme, på kontoret eller på farten. CloudXtract fungerer på alle enheter.
iStock-518778368.jpg
iStock-578587052.jpg
KOBLE DATA

Ved å bruke vår unike CloudXtract integrasjons-hub, har vi gjort prosessen med å koble til datakilder så enkelt som mulig. Alt som kreves er at du fyller ut et enkelt skjema som identifiserer programvaresystemene du bruker i organisasjonen din, og vi vil gi deg en oversikt over funksjoner og priser basert på vårt omfattende KPI-bibliotek.

Kompatibilitet
CloudXtract er allerede kompatibel med mange av de mest brukte programvareproduktene som brukes av små og mellomstore bedrifter i dag, men hvis du har et spesielt system, vil våre ansatte kunne hjelpe deg gjennom prosessen.